Eventio Oy / Lipunmyynti

Eventio Oy on ollut rakentamassa erilaisten tapahtumajärjestäjien palvelua entistä paremmaksi tuottamalla innovatiivisia ohjelmisto-, verkosto- ja markkinointipalveluja tapahtumaympäristöön jo yli 15 vuoden ajan. Kaikki alkoi sahtimukeista 1990-luvulla ja sittemmin Eventio on kasvanut merkittävien lipunmyyntijärjestelmien joukkoon. Eventio Oy on osa SBH-Yhtiöt Oy:tä

Tehtävämme on auttaa tapahtumajärjestäjiä tuottamaan onnistuneita elämyksiä kannattavalla ja kilpailukykyisellä tavalla hyödyntäen erityisesti paikallisia yhteistyöverkostoja.

Tavoitteemme on olla laajalti tunnettu ja arvostettu hyvän asiakaspalvelun ja kulttuurin edistäjä, jonka ohjelmistopalveluilla on keskeinen rooli tapahtumaelämysten onnistumisessa.

Palvelumme ydin on tapahtumajärjestäjille suunnattu lipunmyynti- ja ilmoittautumisjärjestelmä. Se tuo tapahtumalle varmuutta tapahtumatiedon hallintaan, edullisia myynti- ja markkinointikanavia sekä mahdollisuuden tarjota hyvää asiakaspalvelua helposti – ilman kuluttajilta perittäviä palvelumaksuja.

Lisätietoa osoitteessa www.eventio.com.

Y-tunnus 2345688-7 alv. rek.

Copyright SBH-Yhtiöt Oy - 2018

Juristinkatu 6, 20780 Kaarina

etunimi.sukunimi@sbh.fi