Arpajaisten järjestäminen

SBH-Yhtiöt Oy toimii mm. pienarpajaisten, alueellisten arpajaisten ja valtakunnallisten arpajaisten käytännön toimeenpanija sekä tarviketoimittajana.

Pienimmät arpajaiset ovat miniatyyriarpajaiset esim. työporukan kesken. Miniatyyriarpajaiset ovat tavara-arpajaisia, joissa arpojen yhteenlaskettu arvo on enintään 500 euroa ja joissa arpojen myynti ja voittojen jako tapahtuu samassa tilaisuudessa. Molempien ehtojen on täytyttävä ja erillistä lupaa ei tarvita.

Pienarpajaiset ovat tavara-arpajaisia, joissa arpojen yhteenlaskettu myyntihinta on enintään 2000 euroa ja joissa arpojen myynti ja voittojen jako tapahtuu samassa tilaisuudessa. Molempien ehtojen on täytyttävä ja erillistä lupaa ei tarvita.
Toimitamme pienarpajaistarkoitukseen erityyppisiä arpoja ja arpalipukkeita, joilla seura voi järjestää yhdessä tilaisuudessa tapahtuvat arpajaiset.

Seura voi myös järjestää suuremmat alueelliset arpajaiset, jolloin tarvitaan paikallisen viranomaisen lupa. Tällöin arpoja voidaan myydä lähialueella tietyn luvassa mainitun ajanjakson aikana. Arvat ovat pääosin paperiarpoja, mutta nykyään käytössä on myös tekstiviestiarpoja. Teemme tällaisten suurten arpajaisten suunnittelun ja toteutuksen, aina alkuideasta loppuraportointiin asti. Toimitamme myös kaikki arpajaisiin tarvittavat materiaalit, kuten arvat tai arpaliput.

Suurimmat arpajaiset ovat valtakunnallisia arpajaisia ja näihin tarvitaan Poliisihallituksen lupa. Tällöin myyntialueena on koko Manner-Suomi, jolloin arpojen ja voittojen määrät ovat huomattavat. Valtakunnallisiin arpajaisiin liittyy usein myös muita arpatyyppejä kuin paperiarvat, esim. tekstiviesti- ja internetarvat.

Lisätietoa tavara-arpajaisluvista poliisin sivuilla:

http://www.poliisi.fi/luvat/tavara-arpajaiset/tavara-arpajaisluvat

Lumilyhty-arpajaiset

Lumilyhty on Suomen tunnetuin tavara-arpa. Lumilyhty tuottaa myyjälleen verotonta tuloa jopa 4 euroa per myyty arpa.

SBH-Yhtiöt Oy on vuodesta 2003 lähtien vastannut käytännön toimeenpanosta Lumilyhty-arpajaisissa jotka ovat tuottaneet jo yli 12 miljoonaa euroa suoraan suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 


Tarkemmat tiedot ja tilaukset osoitteessa: www.lumilyhty.fi

Suvilyhty-arpajaiset

Suvilyhty on varma kevään merkki! Suvilyhty-arpa on Lumilyhdyn kesäinen sisararpa. Suvilyhty-arpoja myymällä urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat ja eri yhdistykset saavat kerättyä rahaa toimintaansa helposti, tehokkaasti ja verottomasti!

Suvilyhty-arpa tuli ensimmäisen kerran myyntiin vuoden 2018 keväällä. Arpojen myyntiaika sijoittuu vuosittain maaliskuun puolesta välistä aina syyskuun puoleen väliin asti.


Tarkemmat tiedot ja tilaukset osoitteessa: www.suvilyhty.fi

Yhteistyökumppaneita

Olemme järjestäneet arpajaisia mm. Mannerheimin lastensuojeluliiton, Meripelastusyhdistyksen, Luonnosuojeluliiton, Olympiakomitean, Hengitysliitto Helin sekä useiden muiden järjestöjen kanssa.


Yhdessä Suomen Palloliiton kanssa olemme järjestäneet useana vuonna Futis-arpajaiset.

Y-tunnus 2345688-7 alv. rek.

Copyright SBH-Yhtiöt Oy - 2018

Juristinkatu 6, 20780 Kaarina

etunimi.sukunimi@sbh.fi